Cezerye, lezzeti ve besleyici özellikleri ile öne çıkan bir atıştırmalıktır. Farklı bölgelerde farklı isimlerle anılan cezerye, temel olarak havuç, ceviz, şeker gibi malzemelerin karıştırılmasıyla yapılır. Ancak, cezerye çeşitleri arasında bazı farklılıklar vardır. İşte en yaygın cezerye çeşitleri:
Ramazan ayı boyunca oruç tutmak, insanların vücutlarında bazı değişikliklere neden olabilir. Bu nedenle, ramazan ayında sağlıklı beslenmek çok önemlidir. Bu konuda, www.ziyaefendi.com.tr adresinde yazdığımız bu blog yazısı, ramazan ayında hangi besinleri tüketmemiz gerektiği ve beslenme alışkanlıklarımızı nasıl değiştirebileceğimiz hakkında bilgi vererek bizlere yardımcı olabilir.
Ramazan Bayramı, Müslümanlar arasında önemli bir bayramdır ve bu bayramın sonunda birçok toplumda geleneksel olarak şeker dağıtılır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.