Ziya Efendi Blog Yazıları

  • Ekim 04, 2022 Ziya Efendi Blog

    Havuç, çeşitli baharatlar, şeker ve bolca Hindistan cevizi kullanılarak üretilen tatlıya ‘’cezerye’’ ismi verilmektedir. Cezerye hakkında bilgi sahibi olmak için içeriğimize göz atabilirsiniz. 

    Blog
  • Ekim 01, 2022 Ziya Efendi Tarifler

    Cevizli İrmik Helvası Nasıl Yapılır? İrmik tarifi hakkında tüm detaylara hakim olmak için bu içeriğimize göz atabilirsiniz. 

    Blog
  • Eylül 23, 2022 Ziya Efendi Tarifler

    Türk kahvaltılarının vazgeçilmez kahvaltılıklarından biri de reçeldir. Hemen hemen herkesin kahvaltı sofrasında en az 2 çeşit reçel bulunmaktadır. Reçeller sağlıklı birere kahvaltılıktır. Birçok şeyin reçeli yapılmaktadır. Vişne reçeli, çilek reçeli, dut reçeli, ayva reçeli ve armut reçeli gibi çoğu meyve reçel olarak sofralarımıza da gelmektedir. Belki de bunlardan en az bilinen ve yapılması da zahmetli olan bir reçel var. Bu reçel ceviz reçelidir.

    Cevizlerin olgunlaşmaya başlamadan toplanıp yapılmasıyla oluyor. Yapım ayı genellikle mayıstır. Ceviz reçelinin 1 porsiyonu yaklaşık olarak 417 kaloridir. Gün içinde aşırı miktarda tüketmemeye özen gösterin. Bu ve buna benzer birçok tarifi ziyaefendi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

    Blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.